Skip links

Paneli za zidove – ukrasite vaše okruženje?

Danas se sve veća pažnja usmerava na stilizaciju zidova. Na tržištu se nalaze brojne mogućnosti koje na pravi način mogu podići vašu enterijer priču. Prazni zidovi mogu biti lepi u enterijeru, ali isto tako i veoma monotoni za život. Vaš dom treba da vas inspiriše, da pruži utočište, mir i toplinu, a to nećete dobiti praznim, jednobojnim zidovima. Sterilnu atmsferu stambenog prostora treba da razbijete tako što ćete ukrasiti zidove, u vidu boje, teksture ili određenog ogledala ili slike. 

paneli za zidove

Shvatite prazne zidove kao prazno slikarsko platno koje čeka da ga vi naslikate i date mu lični pečat. Jer zidovi koji na sebi nemaju ništa prostor će vam učiniti hladnim, nedovršenim i dosadnim. Poslednje što želite je da se dosađujete u sopstvenom domu. U redovima koji slede pokušaćemo da vam damo originalne predloge kako da stilizujete vaše zidove i da od doma napravite luksuznu oazu harmonije. Ponekad je najjednostavnije rešenje i najbolje rešenje. 

Prenaglašena ogledala za povećanje prostora

Ako želite da u isto vreme dekorišete zid i povećate prostor za vas je ogledalo pravo rešenje. Prenaglašena ogledala sveštena u velike ramove neobičnog oblika mogu postati prava umetnička dela na vašim zidovima. Izaberite ram ogledala u skladu sa stilom kojim ste opremili ostatak stana, i pravom geometrijskom linijom i teksturom dekorišite zid na moderan način. Ogledalo kao dekorativno sredstvo je pogodno za sve prostorije, počev od hodnika, preko trpezarije, pa sve do dnevne sobe, i poseduje široki dekorativni raspon tako da slobodno dajte mašti na volju i stilizujete vaše zidove.

Inovativni paneli za teksturu na zidu

paneli za zid

Danas na tržištu postoje različiti materijali koji se mogu aplicirati na zidove radi dobijanja dodatne strukture koja će razbiti monotoniju i dovesti dinamiku u vaš dom. Različiti paneli za zidove na interesantan način mogu obogatiti vaše zidove i podići estetiku životnog prostora na jedan viši nivo. U našoj ponudi nalaze se Maestro paneli za zidove koji su odlični za oblaganje zidova i koji će vašem domu doneti neophodnu dinamiku. Ovi inovativni paneli u osnovi svog sastava su medijapan koji je obložen modernim folijama koje odolevaju spoljašnjim uticajima. Maestro paneli su vrlo realni na dodir pružajući teksturu drveta koja će utopliti svaki prostor. U našoj ponudi postoji preko 40 panela, što znači da je izbor velik i lako uklopiv sa vašim stilom opremanja. Zidni paneli često imaju i svoj plafonski par, tako da možete smisliti pravu dekorativnu fantaziju kombinacijom ovih luksuznih obloga. 

Kreativne police za moderan izgleda vašeg doma

Ako želite da zid stilizujete na moderan i praktičan način uvek možete to uraditi sa policama. Kada zaobiđete linearne opcije polica pred vama je širok spektar ideja i originalnih polica koje će razbiti dosadu praznih zidova. Sve su popularnije tzv. plutajuće police koje daju modernu notu životnom prostoru, a zadržavaju svoju praktičnu primenu. Pored knjiga na policama uvek možete držati dekorativne predmete, poput vaze i svećnjaka. Police sa puno pregrada koje se pažljivo popune sadržajem mogu da ožive prostor i od njega stvore dom, zatim police sa držačima od drugog materijala mogu napraviti veliku promenu u vašem prostoru.