Skip links

Konzolni stolovi

Konzolni stolovi su posebno zanimljiv dekorativni element, a uz dizajn naših stručnjaka oplemeniće Vaš enterijer i uneti u njega dozu luksuza. Ukoliko imate svoj dizajn konzolnog stola koji želite u svom prostoru, mi ćemo Vam rado izaći u susret i izraditi unikatni konzolni sto po meri. Pogledajte ponudu naših proizvoda i izaberite najbolje za svoj enterijer.

Konzolni sto po meri

Konzolni stolovi prodaja – oplemenite svoj enterijer

Konzolni stolovi su široki i visoki stolovi koji se nalaze uza zid i služe kao mesto brojnim dekoracijama i predmetima, kao što su vaze, knjige, lampe i saksije. Sastavni su element modernih enterijera, jer osim što su funkiconalni, upotpunjavaju prostorije i daju im lični pečat.

Konzolni sto izrađen u kombinaciji mermera, granita, kvarca ili oniksa na metalnoj, inoks ili prohromskoj konstrukciji čini savršeni komad nameštaja i podiže vizelni dojam celokupne prostorije na najviši nivo.  

Ukoliko želite elegantni konzolni sto izrađen po našem dizajnu, izaberite onaj po svom ukusu. Ako imate svoju ideju i dizajn, rado ćemo ih realizovati i izraditi konzolni sto po Vašim smernicama i merama.

Posetite naš show room

Ukoliko želite da i uživo vidite nameštaj koji Vas interesuje, ne oklevajte da posetite naš Show room gde su izloženi neki od unikatnih modela Mermeta nameštaja.

Mermeta - West 65 izlozbeni salon
Mermeta West65
Mermeta West65
Mermeta West65
This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for mermeta.rs needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 31, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page