Skip links

Konzolni stolovi

Konzolni stolovi su posebno zanimljiv dekorativni element, a uz dizajn naših stručnjaka oplemeniće Vaš enterijer i uneti u njega dozu luksuza. Ukoliko imate svoj dizajn konzolnog stola koji želite u svom prostoru, mi ćemo Vam rado izaći u susret i izraditi unikatni konzolni sto po meri. Pogledajte ponudu naših proizvoda i izaberite najbolje za svoj enterijer.

Konzolni sto po meri

Konzolni stolovi prodaja – oplemenite svoj enterijer

Konzolni stolovi su široki i visoki stolovi koji se nalaze uza zid i služe kao mesto brojnim dekoracijama i predmetima, kao što su vaze, knjige, lampe i saksije. Sastavni su element modernih enterijera, jer osim što su funkiconalni, upotpunjavaju prostorije i daju im lični pečat.

Konzolni sto izrađen u kombinaciji mermera, granita, kvarca ili oniksa na metalnoj, inoks ili prohromskoj konstrukciji čini savršeni komad nameštaja i podiže vizelni dojam celokupne prostorije na najviši nivo.  

Ukoliko želite elegantni konzolni sto izrađen po našem dizajnu, izaberite onaj po svom ukusu. Ako imate svoju ideju i dizajn, rado ćemo ih realizovati i izraditi konzolni sto po Vašim smernicama i merama.

Posetite naš show room

Ukoliko želite da i uživo vidite nameštaj koji Vas interesuje, ne oklevajte da posetite naš Show room gde su izloženi neki od unikatnih modela Mermeta nameštaja.

Mermeta - West 65 izlozbeni salon
Mermeta West65
Mermeta West65
Mermeta West65