Skip links

Quartz

Quartz je primer jakog dekorativnog kamena, koji će u Vaš dom uneti dozu sofisticiranosti i sigurnosti. Pogledajte quartz koji se nalazi u našoj ponudi i izaberite šaru i boju kamena koji će krasiti Vaš enterijer.

Iz ponude izdvajamo

Brilliant Black

Brilliant Black

Brilliant White

Brilliant White

Crystal Absolute White

Crystal Absolute White

Crystal Anthracite

Crystal Anthracite

Crystal Diamond

Crystal Diamond

Crystal Nevada

Crystal Nevada

Crystal Polar White

Crystal Polar White

Crystal Quarz White

Crystal Quartz White

Crystal Royal

Crystal Royal

Elegance Eco Ash

Elegance Eco Ash

Elegance Eco Nev

Elegance Eco Nev

Elegance Eco Zen

O materijalu

Naziv quartz (kvarc) je nemačkog porekla, potiče od reči “quartz” što u prevodu znači tvrd ili jak. Samo značenje naziva najbolje opisuje jednu od najvećih prednosti ovog dekorativnog kamena.

Svi proizvodi od kvarca se dobijaju kombinacijom 93% mlevenog kvarca, visokokvalitetnih polimernih smola i pigmenata, kao i malog procenta školjki, kamenčića, stakla i peska.

Specifični sastav ovog kamena ga čini pogodnim za uređenje različitih segmenata enterijera, od kuhinje i kupatila, preko stepeništa do dnevnih boravaka.

Quartz dobija svoje mesto na tržištu.

Kvarc je zahvaljujući svom kvalitetu i izgledu našao svoje mesto na tržištu, pa predstavlja veoma čest izbor dekorativnog kamena za uređenje enterijera. Njegova otpornost na hemikalije ga čini odličnim higijenskim materijalom, pa je posebno pogodan za opremanje kuhinje i kupatila.

Elegancija kojom kvarc odiše je razlog zbog kog krasi i holove, dnevne boravke i svečane sale, a nameštaj sa elementima quartz-a posebno odiše luksuzom i oplemenjuje životni prostor.

Kvarc – cena i poručivanje – jednostavno uz Mermetu

Ukoliko želite da svoj prostor opremite najkvalitetnijim nameštajem koji sadrži elegantni prirodni kamen quartz, posetite naš Show room i izaberite quartz iz naše ponude koji će se uklopiti uz Vaš enterijer. Sve informacije u vezi cene ovog kamena, načina obrade i dizajna nameštaja možete dobiti na licu mesta, ili slanjem upita našim stručnjacima.