Skip links

Trpezarijski stolovi po meri

Trpezarijski stolovi izrađeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala uneće u Vaš ambijent dozu elegancije i učiniti ga posebnim. Izrađujemo trpezarijski sto po Vašem ili našem dizajnu, od materijala po Vašem izboru. Izrada trpezarijskih stolova po meri je moguća bilo da u svom prostoru želite mermer, granit, kvarc ili oniks u kombinaciji sa metalnim, inoks ili mesinganim postoljem. Pogledajte naš asortiman proizvoda i izaberite sto po svom ukusu!

Trpezarijski stolovi Beograd

Unikatni trpezarijski stolovi po meri

Trpezarija je mesto okupljanja sa Vašim najmilijima, mesto brojnih proslava i stvaranja najlepših trenutaka. Zato je važno da su stolovi za trpezariju efektni kao momenti provedeni u ovoj prostoriji.

Mermeta brine o tome da trpezarijski stolovi zadovolje sve standarde funkcionalnosti, ali i dobrog ukusa. Kod nas je moguća prodaja trpezarijskih stolova po našem dizajnu, a možete nam izneti i svoje ideje.

Mi izrađujemo trpezarijske stolove od mermera, granita, kvarca ili oniksa koji se uklapaju sa ostatkom trpezarije, tako da Vi, Vaši prijatelji i porodica možete ugodno sedeti za stolom i uživati u svakom obroku. Trpezarijski stolovi po meri mogu biti kvadratni, pravougaoni i okrugli. Iako je drvo klasičan izbor što se materijala tiče, prirodni materijali su znatno dugotrajniji, a i moderniji. 

Kombinacija mermera i metalne plastificirane konstrukcije je jedna od najpopularnijih opcija, koja predstavlja sklad lepote i trajnosti. Ako Vi imate drugu ideju, naši dizajneri Vam mogu pomoći da je pretvorite u stvarnost i unikatnim komadom nameštaja svoju trpezariju izdvojite od svih drugih.

Posetite naš show room

Ukoliko želite da i uživo vidite nameštaj koji Vas interesuje, ne oklevajte da posetite naš Show room gde su izloženi neki od unikatnih modela Mermeta nameštaja.

Mermeta - West 65 izlozbeni salon
Mermeta West65
Mermeta West65
Mermeta West65