Skip links

Vinolux

Naš cilj je stvaranje idealnog ambijenta za skladištenje Vaših najdražih flaša vina.
Svaki moderan dom i ugostiteljski objekat zaslužuje podjednako dobro dizajniran prostor za čuvanje vina.

Nosači

Vinski zidovi

Vinski podrumi

Police

Vitrine

Nosači

* cene su podložne promenama

CRU

CRU moderni nosači su napravljeni od najkvalitenijeg aluminijuma i omogućavaju skladištenje velikog broja flaša na minimalnom prostoru. Komplet CRU nosača dolazi u paru koji omogucava skladištenje jedne vinske flaše.Na svakom se nalaze po dva O silikonska prstena što omogućava sigurnije i stabilnije čuvanje vina. Svaka flaša leži na dva nosača i postavljena je tako da donji deo flaše stoji do zida, a pampur je okrenut ka spoljnoj strani.

Cena: 2.125,00 RSD

VIN1

VIN 1 nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma i idealni su za osobe koje traže maksimalnu efikasnost čuvanja vina i najbolji način prikazivanja najcenjenijih etiketa. Komplet VIN 1 nosača dolazi u paru koji omogućava skladištenje jedne vinske flaše u horizontalnom položaju. Na svakom se nalaze po dva O silikonska prstena što omogućava sigurnije i stabilnije čuvanje vina. VIN 1 se može kombinovati i sa drugim nosačima iz Vinolux ponude kako bi se povećao kapacitet i unapredio dizajn.

Cena: 2.125,00 RSD

VIN2

VIN 2 nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma i idealni su za osobe koje traže maksimalnu efikasnost čuvanja vina i najbolji način prikazivanja najcenjenijih etiketa. Komplet VIN 2 nosača dolazi u paru koji omogućava skladištenje dve vinske flaše u horizontalnom položaju. Na svakom se nalaze po četiri O silikonska prstena što omogućava sigurnije i stabilnije čuvanje vina. VIN 2 se može kombinovati i sa drugim nosačima iz Vinolux ponude kako bi se povećao kapacitet i unapredio dizajn.

Cena: 2.835,00 RSD

Vinski zidovi

Proizvodnja, prodaja i opremanje vinskih polica

Izložite svoje boce vina tako da ih je moguće videti iz svakog ugla. Pametno rešenje za moderan, elegantan i svestran stalak za vino! Dizajnirani za fleksibilnost stalci se postavljaju na pod i plafon, što znači da je njihovo postavljanje neograničeno.

Saznaj više

Vinski podrumi

Vinski podrumi po Vašoj meri

Najnovija istraživanja pokazuju da su dve najbolje luksuzne investicije kolekcionarstvo umetnina i vina. Moderni vinski podrumi su specijalno dizajnirani i prilagođeni vasim potrebama

Saznaj više

Vinske police

Proizvodnja, prodaja i opremanje vinskih polica

Svaki moderan dom i ugostiteljski objekat zaslužuje podjednako modernu vinsku policu, vitrinu ili podrum. Naše police fenomenalno izgledaju u prostoru, stvarajući iluziju da flaše zapravo plutaju u vazduhu. Modernog su dizajna i izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijuma.

Saznaj više

Vitrine

Ekskluzivne vitrine za vino

Isporučili smo rešenja za izlaganje i skladištenje vina za ugostiteljske objekte svih vrsta, uključujući hotele, restorane, vinoteke i druge. Uživajte u pogodnostima skladištenja vina u Vašem domu na gotovo bilo kom zidu.

Saznaj više

Posetite naš show room

Ukoliko želite da i uživo vidite nameštaj koji Vas interesuje, ne oklevajte da posetite naš Show room gde su izloženi neki od unikatnih modela Mermeta nameštaja.

Mermeta - West 65 izlozbeni salon
Mermeta West65
Mermeta West65
Mermeta West65