Skip links

Mermerni klub stolovi po meri – ekskluzivni klub stolovi

Klub stolovi koje Mermeta tim izrađuje su primer unikatnog komada nameštaja koji je odličan izbor za glavni element svake dnevne sobe. Klub stolovi od mermera, granita, kvarca ili oniksa ne samo da su funkcionalni, već i privlače pažnju i zaokružuju prostor. Vi birate vrstu materijala, dizajn, dimenzije i vrstu konstrukcije, a naš zadatak je izrada klub stolova po Vašoj želji!

Kvalitetni i luksuzni klub stolovi po meri

Prvi klub stolovi u Evropi su se pojavili u Britaniji na kraju viktorijanskog perioda. Istorijski izvori govore o niskim stolovima u Otomanskom carstvu, oko kojih se sedelo u baštama, i koji su bili niski poput današnjih klub stolova. Danas ih ima svuda u svetu i neizostavni su deo svake dnevne sobe.

Zbog toga što predstavlja centralni deo prostorije, klub sto zaslužuje najmoderniji i najkvalitetniji dizajn. Postavljen uglavnom između sofe i TV-a, njegova površina se često koristi i ima veliki broj funkcija. Osim što su funkiconalni, klub stolovi su i atraktivni – daju šarm i identitet svakom prostoru.

Kada birate klub sto za Vašu dnevnu sobu, bitno je prvo obratiti pažnju na dimenzije sobe i visinu sofe, a zatim i uskladiti materijal sa ostatkom prostorije i drugim detaljima, jer je on poveznica svih elemenata i čini prostor harmoničnim.

Mermeta klub stolovi uneće u Vaš prostor dozu luksuza i elegancije. Moguća je prodaja klub stolova po našem dizajnu, a ukoliko imate posebne želje – iznesite nam svoje ideje. Izrada klub stolova u našoj režiji kombinuje Vašu zamisao i naše savete, a rezultat je unikatni komad nameštaja za Vaš prostor.

Posetite naš show room

Ukoliko želite da i uživo vidite nameštaj koji Vas interesuje, ne oklevajte da posetite naš Show room gde su izloženi neki od unikatnih modela Mermeta nameštaja.

Mermeta - West 65 izlozbeni salon
Mermeta West65
Mermeta West65
Mermeta West65