Skip links

Kuhinja

U našoj ponudi možete pronaći kuhinje, izrađene od najkvalitetnijih prirodnih materijala, koje će pružiti svakom ambijentu toplinu i učiniti Vaš dom funkcionalnim, kao i estetski veoma posebnim. Izrađujemo kuhinje prema Vašem ili našem dizajnu, od materijala koji Vi birate. U našoj ponudi materijala možete pronaći mermer, granit, kvarc ili oniks. Najkvalitetniji materijali u pažljivo izabranoj paleti boja, kreiraće moderan i sofisticiran novi izgled Vaše kuhinje.

Jedinstven dizajn kuhinje po Vašem ukusu i meri

Jedno od omiljenih mesta svakog ukućanina je kuhinja i upravo zato želimo da Vaš kuhinjski prostor uredimo po Vašem ukusu, kako biste se osećali prijatno dok spremate omiljena jela za Vaše najmilije. U Mermeti Vas čeka tim spreman da udovolji svakom Vašem zahtevu i želji sa ciljem da Vaš dom bude upotpunjen funkcionalnošću i lepotom koju naš kuhinjski dizajn pruža. Uzimajući u obzir Vašu viziju i želje, razvijamo dizajn koji prati koncept udobnog, funkcionalnog i modernog prostora za kuvanje.

Naše kuhinje su izrađene od najkvalitetnijih materijala, kao što su mermer, granit, kvarc i oniks. Uz Vaš izbor materijala i uz trud našeg Mermeta tima da kroz detaljan i besprekoran dizajn predstavi Vaše želje, izradićemo kuhinju koja će biti upravo takva kakvom ste je zamišljali. Luksuzni materijal i širok spektar tonova i nijansi stvaraju predivan balans elegancije i modernog stila. Svaki detalj Vaše kuhinje će biti savršeno promišljen kako bi ostavio taj savremeni, a opet bezvremenski utisak.

Posetite naš show room

Ukoliko želite da i uživo vidite nameštaj koji Vas interesuje, ne oklevajte da posetite naš Show room gde su izloženi neki od unikatnih modela Mermeta nameštaja.

Mermeta - West 65 izlozbeni salon
Mermeta West65
Mermeta West65
Mermeta West65