Skip links

O nama

Mermeta Design & Furniture tim čine stručnjaci koji svakom projektu pristupaju sa pažnjom i vode računa o svakoj sitnici pri uređenju Vaših prostora. Naš stručni tim je zadužen za izradu svakog detalja Vašeg stana, kuće ili drugog prostora, uz idealnu simbiozu različitih materijala. Naš zadatak je sve – od ideje do realizacije, kako komadnog nameštaja tako i celokupnog enterijera.

Mermeta tim – Posvećen svakom projektu

Naš cilj je izgradnja kredibilnih odnosa sa klijentima, pa možete biti sigurni da Vaš projekat neće biti tretiran kao samo još jedna porudžbina. Svakom enterijeru pristupamo sa posebnom pažnjom i inovativnim i kreativnim idejama, vodeći računa o svim detaljima. Naši zadovoljni klijenti i njihovi komforni i elegantni domovi su naša najbolja referenca.

Ekskluzivna rešenja za Vaš enterijer

Osnovni cilj uređenja doma jeste da prostor u njemu bude maksimalno iskorišćen i potpuno funkcionalan, ali Mermeta tim ide i korak dalje od toga. Mi u Vaš dom unosimo i dozu luksuza i elegancije, uz neizostavni lični pečat!

Zbog toga su naše ideje za uređenje doma, kao i nameštaj koji za Vas izrađujemo, inspirisani najfinijim prirodnim materijalima i elegantnim tonovima. Vaš prostor opremamo unikatnim komadima, koji su u potpunosti u skladu sa Vašim stilom i željama.

Mermeta design furniture – sinonim za kvalitet

Odabirom Mermeta design & furniture komada birate elegantan, unikatan i kvalitetan nameštaj, koji će dugo krasiti prostorije Vašeg doma. Naši modeli su vanvremenski, pa ćete opremanjem doma Mermeta nameštajem i angažovanjem naših stručnjaka za dizajn enterijera, sigurno sebi obezbediti ekskluzivan i moderan životni prostor, na duže staze.

Posetite naš show room

Ukoliko želite da i uživo vidite nameštaj koji Vas interesuje, ne oklevajte da posetite naš Show room gde su izloženi neki od unikatnih modela Mermeta nameštaja.

Mermeta - West 65 izlozbeni salon
Mermeta West65
Mermeta West65
Mermeta West65

Partneri

Proizvodimo po Vašem ili našem dizajnu ekskluzivni komadni nameštaj za uređenje enterijera. Naš stručni tim će se vam omogućiti izradu svakog detalja vašeg doma i napraviti idealnu simbiozu različitih materijala. Od ideje do realizacije, kako komadnog nameštaja tako i celokupnog enterijera.

Technistone je dobro poznata visokokvalitetna kvarcna površina za kuhinjske radne ploče, obloge kupatila i pločice iz Češke u Evropi.

Saznaj više

Buster + Punch je londonska modna marka za uređenje domova. Radimo sa retkim, čvrstim materijalima kako bismo napravili izvanredne proizvode za svakodnevnu upotrebu.

Saznaj više

Rođen u Milanu, Locherber Milano je luksuzni stil života i brend mirisa sa posvećenošću održavanju italijanskih zanatskih talenata i zanatskih veština.

Saznaj više

Planika govori o inovacijama koje vatru podižu na potpuno novi nivo. Naše iskustvo nam omogućava da napravimo neverovatne stvari i donesemo novi pristup dizajnu požara i oblasti tehnologije. Mi smo lideri, pružajući revolucionarna rešenja, nikada ranije viđena u industriji kamina.

Saznaj više

Glen Dimplex Nordic je norveška kompanija koja razvija, proizvodi i prodaje energetski efikasne proizvode i rešenja u oblasti električnog grejanja. Deo smo Glen Dimplex Group-e koja je vodeći proizvodjač uredjaja za eletrično grejanje i u svom portfoliu ima preko trideset brendova.

Saznaj više

Garda se bavi dizajnom spoljnog nameštaja, proizvodnjom spoljnih rešenja i savremenog dizajna spoljnog nameštaja za privatnu i komercijalnu upotrebu. Asortiman proizvoda obuhvata stolice i stolove, sofe i razne vanjske dodatke. Glavne vrednosti brenda su pristupačni proizvodi, tretirani sa elegancijom.

Saznaj više

Kompanija se obavezala da stvori zdravo i zeleno okruženje dodavanjem higijene, udobnosti i funkcionalnosti vašem domu svojom ponudom širokog spektra sudopera od nerđajućeg čelika, radnih ploča od nerđajućeg čelika, granitnih sudopera, keramičkih sudopera i umivaonika od nerđajućeg čelika.

Saznaj više

Camerich brend stvoren je 2005. godine. Zbog visokog kvaliteta i vrhunskog dizajna postao je široko prihvaćen i rasprostranjen u preko 60 zemalja sveta. Fabrika je smeštena na preko 70.000m² i poseduje najmoderniju opremu, sopstveni R & D sektor kao i iskusne proizvodne i upravljačke timove.

Saznaj više

Vinolux nudi izradu polica za vino, vinskih podruma i vitrina za vino po meri uz moderan dizajn. Odaberite policu, vitrinu ili podrum za vino i pokažite prijateljima i gostima svoj dobar ukus i napravite savršeno okruženje za momente uživanja. Vinolux predstavlja Vašu kolekciju dragocenih i luksuznih vina jednostavno i sa stilom.

Saznaj više