Skip links

Brendovi

Brendovi koje zastupamo pažljivo su odabrani. Naš stručni tim će se Vam omogućiti izradu svakog detalja vašeg doma i napraviti idealnu simbiozu različitih materijala. Od ideje do realizacije, kako komadnog nameštaja tako i celokupnog enterijera.

Buster + Punch

Buster + Punch je londonska modna marka za uređenje domova. Radimo sa retkim, čvrstim materijalima kako bismo napravili izvanredne proizvode za svakodnevnu upotrebu.

Saznaj više

Locherber Milano

Osnovan u Milanu, Locherber Milano je luksuzni brend životnog stila i mirisa sa zalaganjem za očuvanje italijanskog zanatskog talenta i umeća.

Saznaj više

Reginox

Osnovna vrednost naše marke je kvalitet koji čuvamo tokom celog procesa: od kupovine sirovina do faze proizvodnje i transporta.Sa više od 39 godina iskustva na tržištu kuhinja, Reginox se zalaže za kvalitet i uspeh.

Saznaj više

Garda

Outdoor furniture | Otporan na sve vremenske uslove

Saznaj više

Camerich

Camerich, vodeći brend nameštaja, međunarodno je poznat po svojoj posvećenosti kreiranju modernog nameštaja visokog kvaliteta.

Saznaj više

Vinolux

Vinolux nudi izradu polica za vino, vinskih podruma i vitrina za vino po meri uz moderan dizajn. Odaberite policu, vitrinu ili podrum za vino i napravite savršeno okruženje za momente uživanja.

Saznaj više

Nuura, Tala, Brokis

Objedinjeni brendovi koji se bave rasvetom.

Saznaj više