Skip links

Brendovi

Brendovi koje zastupamo pažljivo su odabrani. Naš stručni tim će se Vam omogućiti izradu svakog detalja vašeg doma i napraviti idealnu simbiozu različitih materijala. Od ideje do realizacije, kako komadnog nameštaja tako i celokupnog enterijera.

Buster + Punch

Buster + Punch je londonska modna marka za uređenje domova. Radimo sa retkim, čvrstim materijalima kako bismo napravili izvanredne proizvode za svakodnevnu upotrebu.

Saznaj više

Locherber Milano

Osnovan u Milanu, Locherber Milano je luksuzni brend životnog stila i mirisa sa zalaganjem za očuvanje italijanskog zanatskog talenta i umeća.

Saznaj više

Reginox

Osnovna vrednost naše marke je kvalitet koji čuvamo tokom celog procesa: od kupovine sirovina do faze proizvodnje i transporta.Sa više od 39 godina iskustva na tržištu kuhinja, Reginox se zalaže za kvalitet i uspeh.

Saznaj više

Garda

Outdoor furniture | Otporan na sve vremenske uslove

Saznaj više

Wall & Decò

Wall & Decò Color je prvi i najmoćniji element za stvaranje emocija, direktno izazvanih vizuelnom percepcijom. Poklapanje raspona boja postaje način kreiranja atmosfere, senzacija, mašta.

Saznaj više

Vinolux

Vinolux nudi izradu polica za vino, vinskih podruma i vitrina za vino po meri uz moderan dizajn. Odaberite policu, vitrinu ili podrum za vino i napravite savršeno okruženje za momente uživanja.

Saznaj više

Dimplex

Ulepšajte svoj dom pomoću Dimplex električne vatre. Počastite celu porodicu lepotom prave vatre, ali sa jednostavnošću električnog.

Saznaj više
kamin u mermernom zidu

Planika

Kamini na bioetanol

Saznaj više

Livolo

Jednostavan dizajn i oštre linije, u kombinaciji sa mirnim bojama dozvoljavaju Livolo elektrogalanteriji uklapanje sa svim stilovima u dizajnu enterijera.

Saznaj više

Reflections

Reflecitions Copenhagen uspostavlja lepotu koja dodiruje ljude. Izazivamo masovnu percepciju i proizvodnju održivim načinom razmišljanja doprinoseći visokokvalitetnom dizajnu koji traje generacijama.

Saznaj više