Skip links

Brendovi

Brendovi koje zastupamo pažljivo su odabrani. Naš stručni tim će se Vam omogućiti izradu svakog detalja vašeg doma i napraviti idealnu simbiozu različitih materijala. Od ideje do realizacije, kako komadnog nameštaja tako i celokupnog enterijera.

Buster + Punch

Buster + Punch je londonska modna marka za uređenje domova. Radimo sa retkim, čvrstim materijalima kako bismo napravili izvanredne proizvode za svakodnevnu upotrebu.

Saznaj više

Locherber Milano

Osnovan u Milanu, Locherber Milano je luksuzni brend životnog stila i mirisa sa zalaganjem za očuvanje italijanskog zanatskog talenta i umeća.

Saznaj više

Reginox

Osnovna vrednost naše marke je kvalitet koji čuvamo tokom celog procesa: od kupovine sirovina do faze proizvodnje i transporta.Sa više od 39 godina iskustva na tržištu kuhinja, Reginox se zalaže za kvalitet i uspeh.

Saznaj više

Garda

Outdoor furniture | Otporan na sve vremenske uslove

Saznaj više

Wall & Decò

Wall & Decò Color je prvi i najmoćniji element za stvaranje emocija, direktno izazvanih vizuelnom percepcijom. Poklapanje raspona boja postaje način kreiranja atmosfere, senzacija, mašta.

Saznaj više

Vinolux

Vinolux nudi izradu polica za vino, vinskih podruma i vitrina za vino po meri uz moderan dizajn. Odaberite policu, vitrinu ili podrum za vino i napravite savršeno okruženje za momente uživanja.

Saznaj više

Dimplex

Ulepšajte svoj dom pomoću Dimplex električne vatre. Počastite celu porodicu lepotom prave vatre, ali sa jednostavnošću električnog.

Saznaj više
kamin u mermernom zidu

Planika

Kamini na bioetanol

Saznaj više

Livolo

Jednostavan dizajn i oštre linije, u kombinaciji sa mirnim bojama dozvoljavaju Livolo elektrogalanteriji uklapanje sa svim stilovima u dizajnu enterijera.

Saznaj više

Reflections

Reflecitions Copenhagen uspostavlja lepotu koja dodiruje ljude. Izazivamo masovnu percepciju i proizvodnju održivim načinom razmišljanja doprinoseći visokokvalitetnom dizajnu koji traje generacijama.

Saznaj više

101 Copenhagen

101 Copenhagen je danski dizajnerski brend osnovan 2017. godine sa snažnom vizijom da stvorite svet prelepog osvetljenja i dodataka izuzetne izrade, kvaliteta i bezvremenski dizajn za skandinavski život.

Saznaj više

Febal Casa

Brend je sada pozicioniran na međunarodnom tržištu kao jedan od najvažnijih u sektoru vrhunskih modularnih kuhinja.

Saznaj više

Camerich

Camerich, vodeći brend nameštaja, međunarodno je poznat po svojoj posvećenosti kreiranju modernog nameštaja visokog kvaliteta.

Saznaj više

Nill’s

Nill’s Furniture Design, spaja vas sa hiljadama proizvoda brzim tempom, na svetskom tržištu nameštaja, na način koji je uspešan i orijentisan na rezultate.

Saznaj više

Nuura, Tala, Brokis

Objedinjeni brendovi koji se bave rasvetom.

Saznaj više