Skip links

Smart Home

Smart Sektor u centar svojih aktivnosti stavlja potrebe korisnika koji žive u dinamičnom okruženju koje se brzo menja i koji imaju sve manje vremena za svakodnevne obaveze.

Imamo najstabilniju i najmoderniju liniju proizvoda u industriji, neprekidno poboljšavajući naše korisničko iskustvo, stvaramo vrednosti i dajemo značaj kupcima na globalnoj osnovi.

SIGURNOSNI SISTEMI

Pametna brava sa kamerom

24/7 Zaštita za Vaš dom sa elegantnim ekranom osetljivim na dodir i integrisanom HD kamerom.

102.096 RSD

Pametna brava classic

24/7 Zaštita za Vaš dom sa elegantnim ekranom osetljivim na dodir.

70.416 RSD

Frame 360 camera

Vrhunska kamera sa prenosivim bežičnim dizajnom, rotacijom od 360 stepeni.

70.416 RSD

Smart home wi-fi camera

Budite informisani u svakom trenutku šta se dešava u Vašem domu.

11.448 RSD

Omni unutrašnja kamera

Unutrašnja kamera 1080P sa senzorom detekcije pokreta.

10.078,8 RSD

Spoljna kamera classic

Kontrolišite svoju kuću, dvorište ili firmu 24h dnevno sa full HD spoljnom kamerom.

10.078,8 RSD

Spoljna kamera

Spoljna kamera omogućava da pratite šta se dešava u Vašem domu i oko njega.

11.508 RSD

Senzor vrata / prozora

Detektuje ulazak kroz vrata/prozor i šalje obaveštenje na Vaš mobilni telefon.

5.038,8 RSD

Senzor poplave

Detektuje curenje u Vašem domu i šalje obaveštenje na Vaš mobilni telefon.

6.478,8 RSD

Senzor gasa

Senzor za gas nadgleda upotrebu gasa u kući. Kada se otkrije curenje.

5.616 RSD

UDOBAN ŽIVOT

Nature (kontrolni panel)

Pametan interaktivni centar koji integriše kontrolu pametne kuće u celoj kući.

90.000 RSD

Pametni termostat za grejanje

Savršeno integrisan kućni termostat, pruža najudobniju toplinu klima uređajem

19.440 RSD

Pametni termostat za hlađenje

Savršeno integrisan u pametni sistem za upravljanje centralnim klima uređajem

20.160 RSD

Cube sensor ambijentalnih uslova

Uređaj prati unutrašnju temperaturu, vlažnost i osvetljenje

6.478.8 RSD

Senzor formaldehida

Uređaj šalje obaveštenje o alarmu kada je detektovan formaldehidni gas.

16.560 RSD

Senzor CO2 + TVOC

Senzor (CO2 + TVOC) može pratiti indeks kvaliteta vazduha u vašem domu. Kada otkrije da kvalitet nije zadovoljavajući, poslaće Vam notifikaciju na Vaš mobilni telefon putem aplikacije LifeSmart i uključiti prečistač vazduha ili centralni sistem za ventilaciju.

15.984 RSD

Magično ogledalo

Jedinstveni modularni dizajn pretvara obično ogledalo u pametni uređaj koji kontroliše sve Vaše kućne uređaje. Možete skenirati QR kod na ogledalu da biste se prijavili i postavili lična podešavanja kako biste olakšali život u Vašem domu.

195.696 RSD

Termostatski ventil za radijator

Može aktivirati nezavisnu kontrolu temperature svake prostorije u vašem domu putem LifeSmart aplikacije na daljinu, štedeći ogromnu energiju i Vaš novac.

8.638,8 RSD

PAMETNO OSVETLJENJE

Colorlight plus

Colorlight PLUS je nadogradnja za Colorlight i Colorlight PRO. To je ambijentalno svetlo koje podržava split sistem vezivanja i promenu boje.

7.197,6 RSD

DIMER prekidač i senzor pokreta

Prekidač i senzor pokreta integriše kontrolu svetla, detekciju pokreta, detekciju nivoa osvetljenosti zajedno u jedan uređaj.

13.821,6 RSD

Stellar prekidači

Stellar prekidač za svetlo koristi tehnologiju izuzetno niske potrošnje energije i nezavisno napajanje. Podržava jednu fazu, nulu i fazu i nisku jednosmernu struju (≤ 30V).

6.465,6 RSD

Starry prekidači

Starry prekidač za svetlo koristi tehnologiju izuzetno niske potrošnje energije i nezavisno napajanje. Podržava jednu fazu, nulu i fazu i nisku jednosmernu struju (≤ 30V).

7.080 RSD

Blend prekidači

LifeSmart BLEND prekidač svetla zamenjuje Vaše tradicionalne prekidače inteligentnim, bežično aktivnim uređajem. Sve što je povezano na prekidač može se ažurirati kako bi postalo pametni uređaj.

8.637,6 RSD

120 moonstone prekidač

Funkcioniše kao običan prekidač svetla, ali ima dodatnu prednost što se može kontrolisati pomoću aplikacije LifeSmart APP. Upalite svetla pre nego što stignete kući. Mogućnosti su beskrajne.

8.637,6 RSD

Blend sijalica

BLEND sijalice su savršen način za dodavanje ambijenta svakoj prostoriji. Mogućnost kreiranja 16 miliona različitih svetlosnih efekata sa podesivim osvetljenjem i unapred podešenim režimima.

5.757,6 RSD

Bluetooth sijalica

LifeSmart Bluetooth sijalice rade samostalno i pružaju kreativno ambijentalno svetlo, koje zamenjuje tradicionalne sijalice.

4.305,6 RSD

Blend led traka

BLEND LED trake su savršen način za dodavanje ambijenta u bilo koju prostoriju, jer svojom jedinstvenom fleksibilnošću mogu pokazati Vaša omiljena umetnička dela ili slike.

2724 RSD

Cube senzor pokreta

Cube senzor pokreta koristi PIR indukcionu tehnologiju za otkrivanje pokreta. Nakon otkrivanja, obaveštenje će biti poslato na Vaš mobilni uređaj putem aplikacije LifeSmart. Alternativno, svetlo se može upaliti pri ulasku u prostoriju.

5.037,6 RSD

Senzor pokreta sa AAA baterijama

Senzor pokreta sa AAA baterijama koristi PIR indukcionu tehnologiju za otkrivanje pokreta. Nakon otkrivanja, obaveštenje će biti poslato na Vaš mobilni uređaj putem aplikacije LifeSmart.

6.045,6 RSD

Senzor prisustva čoveka

Senzor prisustva čoveka zasnovan je na mikrotalasnoj radarskoj tehnologiji i koristi dopler princip. Na taj način može precizno detektovati ljudsko kretanje i emitovati signal prisustva ljudskog tela.

12.382,8 RSD

UŠTEDA ENERGIJE

Spot

SPOT vam pruža potpunu kontrolu nad kućnim okruženjem i mogućnost da na više načina pojednostavite život.

9.936 RSD

Pametna utičnica

Dodajte pametnu utičnicu u svoj sistem LifeSmart. Svaki predmet koji je priključen u utičnicu sada ima pametne mogućnosti.

5.181,6 RSD

Ugradna pametna utičnica

Dodajte pametnu utičnicu u svoj sistem LifeSmart. Svaki predmet koji je priključen u utičnicu sada ima pametne mogućnosti.

5.181,6 RSD

Cube taster

CUBE taster je veoma korisno dugme koje se može pričvrstiti skoro svuda. Jednostavnim klikom na jedan taster može se pokrenuti serija akcija u prostoru koji pokrivaju Smart Home uređaji.

2.865,6 RSD

PAMETNA KONTROLA

Centralna jedinica

Kao jezgro LifeSmart platforme, centralna jedinica bežično povezuje sve vaše uređaje i senzore. Možete da budete informisani o promenjenim uslovima, da pokrenete akcije i daljinski kontrolišete različite uređaje vašeg doma ili kancelarije.

11.517,6 RSD

Mini Nature

Ovaj ekran od 4 inča integrisan je sa IoT mrežnim prolazom i pametnim prekidačem. Može da pokrije pametnu kontrolu celokupnog doma, uključujući osvetljenje, zavese, ventilaciju, pozadinsku muziku i drugu pametnu kućnu opremu.

22.320 RSD

Nature 7

Nature 7 je pametni kontrolni centar, opremljen HD ekranom osetljivim na dodir sa 4 prilagodljiva dugmeta za scene. Preko Nature 7 kontrolnog centra u mogućnosti ste da kontrolišete sve pametne uređaje u stanu i da definišete niz scena koje će vam olakšati svakodnevnicu.

64.800 RSD

Cube sklopni modul pro

CUBE sklopni modul PRO je izuzetno male veličine i veoma se jednostavno montira. Pogodan je za svih 86 vrsta prekidača. Tradicionalne sklopke mogu lako nadograditi na inteligentne.

6.621,6 RSD

Pametni motor za zavese

Pametni motor za zavese dizajniran je za nadogradnju tradicionalnih zavesa u pametne sa jednostavnom ugradnjom. Može da podržava govornu kontrolu, daljinsku kontrolu preko aplikacije, kontrolu preko tastera I od 0 ~ 100% prilagođeno otvaranje.

11.640 RSD

Mins regulator motora za zavese

LifeSmart MINS regulator motora za zavese može se kombinovati sa tradicionalnim motorom za zavese u pametni motor za zavese.

5.518,8 RSD

Motor za roletne

Cevni motor omogućava jednostavno i brzo podizanje roletni i rolo vrata, kao i integraciju sa ostalim pametnim uređajima u vašem domu. Jednostavno kreiranje scena i tajmera za idealnu atmosferu u vašem domu.

19.080 RSD

Blend prekidač za roletne i zavese

BLEND prekidač za roletne i zavese, podiže i spušta roletne ili otvara i zatvara zavese, zaustavlja kretanje jednostavnim pritiskom na fizičke prekidače, odnosno jednostavnim upravljanjem pomoću aplikacije LifeSmart bilo kada i bilo gde.

8.760 RSD

Univerzalni kontroler

Profesionalni uređaj za inženjere. Spajanjem na univerzalni kontroler, prekidača / tastera / senzora na beznaponski kontakt mogu se savršeno integrisati sa LifeSmart sistemom i postići inteligentnu kontrolu.

7.272 RSD

HVAC kontroler

Kontroler se može povezati sa centralnim klima uređajem na LifeSmart sistem, pomoću kojeg možete daljinski kontrolisati klima uređaj putem aplikacije i aktivirati AI vezu.

50.256 RSD

Cube sklopni modul

LifeSmart CUBE sklopni modul je izuzetno male veličine i vrlo je lagan za ugradnju. Pogodan je za 60, 80, 86, 120 i mnoge druge panele različitih specifikacija. Tradicionalne sklopke mogu lako nadograditi na inteligentne.

6.621,6 RSD

GLASOVNA KONTROLA

HOMEPOD

HomePod je inovativni zvučnik koji se prilagođava lokaciji u kojoj se nalazi I pruža fantastičan audio ugođaj gde god se emituje.

Amazon Aleksa

Kao Amazonova platforma za glasovnog asistenta, Alexa nudi nove veštine za upravljanje proizvodima uključujući Amazon Echo and Fire.

Google Home

Kao pametni Google govornik, Google Home može pomoći korisnicima glasovnom prepoznavanju kroz Google asistent sistem.

MOBVOI

Mobvoi je razvio AI technology uključujući prepoznavanje glasa,vertikalnu pretragu, vizuelni ADAS I robot SLAM.Pretežno je primenjen u Ticwatch, Ticmirror, Ticeye and Tichome.

ROKID

Rokid podržava scene koje pokrivaju vreme, smart home, muziku, radio I jednostavnu konverzaciju zasad. Radi se na njegovom unapređenju kako bi podržavao detaljnije scene I kako bi se upario sa više AP servisa drugih proizvođača.

Aligenie

Nastao u Alibaba AI Lab, AliGenie je platforma razvijena od strane Kompanije Alibaba. Inteligentni glasovni govornik AliGenie X1 je opremljen sa AliGenie čovek mašina interaktivnim sistemom.

Tecent Cloud

Kao inteligentni servisni sistem Tecent Clouda, Xiaowei je otvorena platforma pružanja servisa. Povezani sa Xiaoweiom, uređaji dobijaju vizuelne I mogućnost slušanja čime se realizuje glasovna interakcija na relaciji čovek mašina kao I audio servis.

Baidu Dueros

Ovo je AI Baidu operativni sistem za komunikaciju. Kroz ASR, NPL mašinsko učenje korisnik može komunicirati sa DuerOS jedan na jedan rečima ili slikama.