Skip links

Travertin

Travertin je kamen koji arhitekte posebno cene i rado koriste, pa će ovaj jedinstveni prirodni materijal sigurno biti dobar izbor i za Vaš enterijer. Pogledajte našu ponudu travertina i izaberite najbolje za svoj dom.

Iz ponude izdvajamo

Travertino-Noce

Travertino Noce

Travertino-Roso-Iraniano

Travertino Roso Iraniano

Travertino-S-Pietro

Travertino S Pietro

Travertino-Walnut

Travertino Walnut

O materijalu

Prirodni kamen travertin potiče od sedimentnih stena, a krasi veliki broj znamenitih građevina koje su vekovima uspele da očuvaju svoj impresivan izgled i značaj. Zbog njegove krečnjačke strukture koja je posledica taloženja minerala i sedimenata, ovaj kamen odlikuju sitne šupljine koje ga čine jedinstvenim.

Travertin krasi i veliki broj modernih građevina, kao i enterijer privatnih stanova i kuća, a posebno je zanimljiv kao element nameštaja. Arhitekte ga rado biraju zbog posebnih prirodnih šara, raznovrsnosti boja, ali zbog kvaliteta.

Travertin – praktično i luksuzno rešenje

Travertin je idealan izbor za opremanje enterijera zbog toga što je veoma zahvalan za održavanje. Podne ili zidne obloge, fasade ili, stepenice od ovog prirodnog kamena ostavljaju utisak luksuza i čine ambijent jedinstvenim.

Odlikuju ga i velika otpornost na temperature, izolacione prednosti kao i specifične šare i nežne boje, pa svaki enterijer u kojem se nalazi čini modernim i vanvremenskim, a uz to je veoma praktičan i funkcionalan.

Cena travertina i poručivanje – jednostavno uz Mermetu

Ukoliko želite da svoj prostor opremite najkvalitetnijim nameštajem koji sadrži elegantni prirodni kamen travertin, posetite naš Show room i izaberite travertin iz naše ponude koji će se uklopiti uz Vaš enterijer. Informacije kao što su cena travertina, način obrade i dizajna nameštaja možete dobiti na licu mesta, ili slanjem upita našim stručnjacima.