Skip links

Vinolux

Vinolux predstavlja Vašu kolekciju dragocenih i luksuznih vina jednostavno i sa stilom. Nas cilj je stvaranje idealnog ambijenta za skladištenje Vaših najdražih flaša vina.

Vinolux nudi izradu polica za vino i vitrina za vino, opremanje vinskih podruma po meri uz moderan dizajn.

Svaki moderan dom i ugostiteljski objekat zaslužuje podjednako modernu vinsku policu, vitrinu ili podrum. Naši proizvodi nude jedinstvenu priliku za čuvanje Vaše kolekcije na lep i efikasan način. CRU i VIN2 nosaci su dizajnirani za visoku vidljivost i jednostavan pristup. Vinolux nosaci za vino omogućavaju uštedu prostora za skladištenje vina, a najpraktičniji su za male prostore. Fenomenalno izgledaju u prostoru, stvarajuci iluziju da flaše zapravo plutaju u vazduhu. Modernog su dizajna i izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijuma.

Naši stručnjaci za dizajn vinskih podruma mogu Vaš san o vinskom podrumu pretvoriti u stvarnost vinskog podruma po meri. Recite nam koji su vaš stil, veličina i smernice budžeta, a mi možemo da dizajniramo prilagođeni vinski podrum koji će odgovarati vašem prostoru i vašem životnom stilu. Možemo da izolujemo, zatvorimo i postavimo hlađenje u vašem vinskom podrumu. Prilagođeni stalci za vino su naša specijalnost, a mi možemo dizajnirati i konstruisati sistem vinskih nosača koji će lepo držati sve vaše boce.

Posetite naš show room

Ukoliko želite da i uživo vidite nameštaj koji Vas interesuje, ne oklevajte da posetite naš Show room gde su izloženi neki od unikatnih modela Mermeta nameštaja.

Mermeta - West 65 izlozbeni salon
Mermeta West65
Mermeta West65
Mermeta West65