Skip links

Kubus lampe i zašto treba da imate lampe od prirodnih materijala

Prirodni materijali su oduvek odličan izbor u enterijeru i velika su inspiracija za arhitekte i dekoratere doma. Prirodnim materijalima oduvek dominira mermer kao najelegantniji, ali ga sve više u stopu prate granit i kvarc koji su sofisticirani i veoma izdržljivi materijali. Svi ljubitelji minimalizma i raskoši biraju ovaj prirodni materijal kada je uređenje životnog prostora u pitanju. 

Ako želite da vaš životni prostor oplemenite sa detaljima od prirodnog materijala jedan od sigurnih pogodaka su mermerne lampe koje će doneti toplinu i potrebnu eleganciju svakom prostoru. Mermerne lampe u obliku kubusa biće ono malo umetničko delo koje će podići kompletnu dnevnu sobu na jedan viši nivo. Mermerne kubus lampe su luksuzno dizajnirane i na današnjem tržištu postoji veliki izbor boja mermera koji će se lako uklopiti u svaki enterijer. U nastavku teksta pročitajte 3 razloga zašto treba da imate lampe od prirodnih materijala u vašem prostoru. 

Prirodni materijali nikad ne izlaze iz mode

Osvetljenje odavno više ne predstavlja samo fukcionalnu stavku u opremanju doma, već je danas to stavka koja čini razliku u opremanju. Osvetljenje danas ima ulogu pravljenja atmosfere i unošenje topline u svaki dom. Danas su lusteri, lampe i ostalo osvetljenje pre svega vrhunski dizajnirani i postali su ukras svakog doma. Iako se smatra velikim izazovom spojiti funkcionalnost osvetljenja i estetskog dela, kada su kubus lampe u pitanju to je postignuto veoma lako. U našoj ponudi nalaze se različite kubus lampe elegantnog dizajna koje lako mogu postati funcionalni ukras vašeg doma. Rasveta kakvu odaberete u svom domu u velikoj meri će definisati prostor koji posedujete i dati mu određenu ličnu notu. Kubus lampe od mermera sa sobom nose modernu notu i vanvremenski sofisticirani dizajn koji vas neće ostaviti ravnodušnim. 

Klasični stil u savremenom okruženju 

Kubusi su napravljene od prirodnih materijala. Dizajna ravnih linija. I to je klasična estetika i lepota kojoj treba težiti pri opremanju doma. Geometrijske, ravne linije neutralnih tonova mermera kombinovane sa savremenim nameštajem dovešće do luksuznog stila kome treba težiti. Prirodni materijali koji se koriste u pravljenju lampi odlično se uklapaju u klasičan stil. Trendovi dolaze i prolaze ali klasičan stil je nešto uvek aktuelno i čemu se često ljudi vraćaju  u uređenju doma. To možda zvuči kao sigurna luka. Ali dugoročno je najbolja odluka koju možete doneti kada je uređenje vaše kuće ili stana u pitanju. 

Mermerna kubus lampa kao trend u novoj sezoni

Ako ste se pitali šta će to u narednom periodu biti moderno na enterijer sceni po pitanju osvetljenja evo vam odgovora. Kubus lampe napravljene od različite boje mermera polako počinju da osvajaju dnevne sobe ili otvorene koncepte u stambenim prostorima i zauzimaju značajno mesto u opremanju doma. Kupovinom kubus lampe vi dobijate mnogo više nego kupovinom neke obične podne lampe. Jer odabirom ove rasvete dobijate komad prirodnog materijala ravnih linija koji će utopliti vaš dom, i biti savršen dekor. Ovaj tip mermernih lampi biće savršen sofisticiran funkcionalni dekor u prostranim dnevnim sobama koje obuhvataju i kuhinju i trpezaciju. 

kubus