Skip links

Kako odabrati odgovarajući difuzer za Vaš dom?

Kada završimo uređenje doma po svojoj želji i unesemo sav nameštaj i tehniku i rasporedimo ih na svoje mesto, možemo se posvetiti detaljma koji će od naše kuće ili stana stvoriti dom. Jedna od stvari na koje se sve više obraća pažnja je kvalitet vazduha u prostorijama. Kada govorimo o kvalitetu vazduha mislimo i na miris koji će se širiti našim novim prostorijam. I zato se sve više ljudi opredeljuje za difuzere u svojim domovima. Bogati teksturom mirisi, parfemi i eterična ulja u difuzerima ispuniće prostore u kojima boravimo i delovaće opuštajuće za sve ukućane.

Odavno je poznato da difuzeri imaju ulogu ovlaživača vazduha, posebno u periodu zime i zimskih meseci kada porodice najviše vremena provode unutar svojih domova. Veličina difuzera se bira u odnosu na veličinu prostorije odnosno kvadraturu prostorije, ali nekad se desi da su difuzeri sa štapićima dovoljni za ceo stan da unesu svežinu, mirisne note i opuštajuću atmosferu u dom. 

difuzer

Difuzer možete koristiti u svim prostorijama koje želite da Vam lepo mirišu. Vaše je samo da razmislite koje note parfema volite, i koja eterična ulja Vas privlače. Da li su to citrusna ulja poput mandarine i limuna, ili je ipak to ulje mente ili eukaliptusa koje deluje razbuđujuće na organizam. U našoj ponudi se nalaze mirisni difuzeri sa štapićima luksuznog italijanskog brenda Locherber Milano koji će od Vašeg doma napraviti mirisnu opuštajuću oazu. Pored mirisnih difuzera bave se proizvodnjom i luksuznih sveća, elegantnih mirisa i proizvoda za negu tela. Ako Vam je potreban originalan poklon Locherber Milano proizvodi i luksuzne poklon pakete koji će zadovoljiti i najizbirljivije kupce. U redovima koji slede približićemo Vam princip rada i izgled ovih luksuznih difuzera.

Zbog čega je Locherber Milano difuzer poseban?

Mirisni difuzeri sa štapićima su elegantni setovi koji sadrže staklenu bočicu uskog grla sa luksuznim mirisom i desetak štapića napravljenih od ratana. Ovakvi mirisni difuzeri pružiće Vašem domu neprekidan opuštajući, bogati prepoznatljiv miris, a koriste se jako lako. Štapiće od ratana stavite u parfemsku bočicu, koji će upijati mirisno ulje. I širiti neprekidno parfemsku prijatnu aromu kroz Vaš dom. Dom će Vam mirisati bogatim aromama i parfemima sve dok određeno ulje ne ispari iz staklene bočice.

Svaki štapić koji stavite u difuzer ima na sebi dužinom mnoštvo kanala koji prenose mirisno ulje iz bočice. I ispunjavaju Vaše prostorije mirisnim notama. Ako ne volite sveće da palite u svom domu, ili se plašite zbog male dece ili kućnog ljubimca da ostavite plamen sveće bez nadzora, difuzori su odlično rešenje za Vas. Difuzeri sa mirisnim štapićima imaju još jednu veliku prednost u odnosu na mirisne sveće. To je da neće dodatno utopliti Vašu prostoriju. 

Postavlja se pitanje kako odabrati i koristiti mirisne difuzere u odnosu na vrstu i veličinu prostorije u Vašem domu. U zavisnosti od kvadrature prostorije uzećete veličinu mirisne bočice. Intenzitet mirisa pojačavate ili smanjujete brojem štapića koji ćete zaroniti u parfemsko ulje. Ako želite da difuzer koristite u kupatilo dovoljno je zaroniti do 5 štapića. A ako želite da ga upotrebite u dnevnoj sobi zaronite u parfem svih 10 štapića.