Skip links

5 razloga da izradite klub sto po meri?

Da li možete zamisliti svoju dnevnu sobu bez klub stola, komada nameštaja koji je toliko praktičan da je nemoguće zamisliti enterijer prostora bez njega. Klub stolovi su praktični mali pomoćnici na kojima odlažemo šolju kafe ili vazu sa omiljenim cvećem i svakodnevni život ne bi bio tako lagan da ih nemamo u prostoru. Danas u prodaji možemo naći različite klub stolove koji manje više liče jedni na druge, istih su standardnih dimenzija i pravljeni su od materijala osrednjeg kvaliteta. Da bi vaše mesto življenja postalo dom potrebno je uneti i poneki unikatni komad nameštaja, a najbolje bi bilo raditi nameštaj po meri, da bi se baš uklopio sa dimenzijama vašeg prostora, da imate osećaj kao da tu pripada. U nastavku teksta izdvojili smo za vas 5 razloga zašto je bolje praviti klub sto po meri, a ne kupiti gotovi u prodavnici nameštaja. 

Klub sto savršenih dimenzija

Ovo je prvi i najvažniji razlog zašto bi trebali klub stolovi rađeni po meri biti zastupljeni u svim dnevnim sobama. Dnevne sobe su različitih dimenzija, i ne živimo svi u jednakim prostorima, a klub stolovi se prodaju po standardnim, određenim dimenzijama i ne uklapaju se uvek lepo u svaki prostor. Klub stolovi standardnih dimenzija najčešće pojedu prostor dnevne sobe u malim stanovima. Stan često izgleda zbog toga prenatrpan, tesan i nepregledan. Takođe, ako imate prostran dnevni boravak najbolje je da napravite po meri klub sto koji je dovoljno velik i može da odgovara vašoj sedećoj garnituri, jer želite da vam sto bude dostupan iz svake pozicije na ugaonoj garnituri. 

Birate najbolji materijal za klub sto

Kada ste u mogućnosti da radite klub sto po meri možete da birate materijal izrade. Možete izabrati neki plemeniti prirodni materijal poput mermera koji će biti dugotrajan i koji će dati notu ekskluzivnosti vašem domu. Zašto biste se zadovoljili sa običnom ivericom, ili nekom imitacijom drveta koja će trajati kratko. Kad možete svakodnevno uživati u mermeru. 

Unikatni dizajn klub stola

klub sto neobicnog oblika

Kada radite klub sto po meri možete da dobijete unikatni dizajn za vaš novac i vaša dnevna soba neće izgledati kao i svaka druga. Stolovi rađeni po meri često imaju sofisticiran i moderan dizajn koji će uneti dinamiku u vaš prostor. Možete birati oblik stola, i ako ne želite klasični pravougaoni oblik uvek se možete opredeliti za ovalni ili okrugli. 

Birate stil po svojoj meri

Kada kupujete u prodavnici nameštaja nameću vam se klub stolovi određenog stila. Ili ono što je te sezone u trendu. A kada radite klub sto po meri vi sami birate u kom će stilu biti izrađen. Tako ga uklopiti sa ostatkom nameštaja u vašem prostoru. Na tržištu se najviše prodaju klub stolovi koji su tipski, odnosno mogu da budu deo enterijera samo određenih stilova. I ne odgovaraju prosto svim domovima. 

Prilagodljivost vašem prostoru

Vi određujete sva pravila kada pravite klub sto po meri i to je odličan osećaj. Možete da napravite šta želite i u potpunosti prilagodite vašim svakodnevnim navikama i životnom prostoru. U našem asortimanu se nalaze kvalitetni materijali poput mermera i kvarca od kojih za vas možemo napraviti unikatne klub stolove. Oni će izmamiti uzdah zadovoljstva i najizbirljivim ljubiteljima enterijera.