Skip links

3 predloga za poklon za useljenje

Pored venčanja, rođendana i krštenja, useljenje je bitan događaj u životu svakog od nas jer označava završetak jednog perioda i početak novog razdoblja. Sledeće pitanje koje se postavlja je šta pokloniti dragim ljudima kada vas pozovu na proslavu povodom useljenje i koji poklon je najprikladniji za večeru u novom stanu ili kući vaših prijatelja. 

Da ne pogrešite prilikom kupovine poklona pokušajte da razmišljate pragmatično i odmah precrtajte kućne aparate i masivne poklone koji se poklanjaju za venčanje, jer mladenci su sigurno to već ili dobili ili kupili. Takođe, pokušajte da izađete iz šablona i nemojte kupiti one standardne poklone poput zidnog sata jer oni ostavljaju utisak da se niste nimalo pomučili i potrudili oko odabira poklona. Kada kupujete poklon krenite od svog doma i šta je to bez čega možete živeti, ali šta biste ipak voleli da imate u vašem enterijeru, i na korak ste od rešenja problema. 

U redovima koji slede donosimo vam 3 predloga za najbolji poklon za useljenje koji će izmamiti uzdah vaših prijatelja. A vi ćete se dobro osećati jer ste smislili i kupili nešto bolje i zanimljivije. Predstavljamo vam tri praktična, ali i veoma kreativna poklona za useljenje sa kojima sigurno nećete pogrešiti ako ih kupite. 

Držač za satove kao originalan poklon

Originalni pokloni su ti koji uvek izmame osmeh na lice. Jer osoba kojoj se poklanjaju zna da je za tu kupovinu uloženo dosta truda. Držač za sat je neophodan aksesoar u danjašnjim modernim enterijerima. Pa ako znate da osoba nosi sat ovo je pravi izbor poklona. U našoj ponudi mogu se pronaći različiti modeli držača za satove elegantne izrade koji su spoj tople i mekane kože sa postoljem od hladnog mermera. Mermer i koža su prirodni materijali koji će se bez muke uklopiti u različite stilove enterijera. Tako da ne morate brinuti da li ste pogodili stil kojim je dekorisan stan ili kuća. Ovakav tip poklona je pre svega praktičan jer ćete uvek znati gde ste ostavili sat, a pored toga predstavlja i dekorativni dodatak prostoru u kome živite. 

Praktični pokloni- Pepeljara

Priznaćete da ipak pre svega najviše volite kada predmet ima i svoju upotrebnu vrednost, a ne samo dekorativnu. Jedan od najboljih poklona iz ovog segmenta je svakako pepeljara. Jer čak iako ukućani nisu pušači, na stolu je potrebno da stoji jedna za odlaganje sitnica. Ako idete na useljenje kod ljudi koji su pušači, ovaj poklon je odličan izbor. Jer na svakom stolu treba da stoji bar jedna pepeljara. U našoj ponudi nalaze se luksuzne pepeljare od mermera. Dizajna ravnih linija koje će ukrasiti svaki moderan enterijer i sto u njemu. 

Neobični dekorativni pokloni- Kubus lampe

Kubus lampa možda nije prvi izbor lampe za opremanje enterijera. Ali svakako jeste najbolji. Jer na takav način doprinosi atmosferi i ambijentu enterijera da će vaši prijatelji biti oduševljeni poklonom. Kubus lampe pored svoje praktične primene predstavljaju i unikatnu dekoraciju koja će ih oduševiti. U našoj ponudi nalaze se kubus lampe napravljene od mermera. Prirodnog materijala koji će svojom hladnom teksturom ublažiti toplinu svetlosti taman toliko da napravi savršen enterijerski ambijent.