Skip links

Febal Casa

Febal Casa, istorijski brend italijanskog dizajna, osnovan 1959. godine, svojom proizvodnjom i stilom prati različite generacije potrošača, od zamahnutih šezdesetih, sa američkom kuhinjom, simbolom racionalizma i ekonomske stabilnosti, pa sve do danas svojom širok spektar kultnih proizvoda posvećenih svakodnevnom životu, kreiranih od inovativnih materijala i jedinstvenih rešenja za opremanje.

Dizajniran da bude usklađen sa svim ostalim prostorijama u kući.

Brend je sada pozicioniran na međunarodnom tržištu kao jedan od najvažnijih u sektoru vrhunskih modularnih kuhinja, a tokom godina njegov brend je postao simbol pouzdanosti i vrednosti zahvaljujući stalnoj želji da sledi stopama najbolja italijanska dizajnerska produkcija; izbor koji ga je naveo da proširi svoju stručnost u nameštaju na kolekcije posvećene dnevnim i spavaćim prostorima, za jedinstven i veoma prilagodljiv Total Living prostor.

Kuhinje

Moderne kuhinje

Klasične kuhinje

Trpezarijske stolice

Trpezarijski stolovi

Dnevne sobe

Kućne kancelarije

Dnevni boravci

Police za knjige

Sofe

Spavaće i dečje sobe

Spavaće sobe

Garderoberi

Noćni stočići

Dečje sobe

Posetite naš show room

Ukoliko želite da i uživo vidite nameštaj koji Vas interesuje, ne oklevajte da posetite naš Show room gde su izloženi neki od unikatnih modela Mermeta nameštaja.

Mermeta - West 65 izlozbeni salon
Mermeta West65
Mermeta West65
Mermeta West65